Welkom

Kom gezellig binnen

DNK Derde Dinsdag: Mantelzorg

Iedere maand, op de derde dinsdag, wordt in De Nieuwe Kolk een bijeenkomst georganiseerd over een actueel, maatschappelijk relevant thema. Centraal staan de interactie met publiek en de verbinding met bekende en interessante sprekers.

In Nederland zorgen ongeveer 300.000 mantelzorgers voor mensen met dementie. Tijdens deze editie van de Derde Dinsdag willen we met elkaar praten over de ondersteuning en de mogelijkheden, maar ook over de problemen waar mantelzorgers mee te maken hebben.

Dinsdag 20 maart zijn wij uitgenodigd als gastspreker waarbij wij onder andere vertellen over de dagelijkse praktijk van mantelzorg bij dementie. 

Entree is gratis voor leden van Bibliotheek DNK, € 5,- voor niet-leden. Toegangskaarten zijn hier te bestellen.


We zijn geopend op de maandagen en van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U kunt ons vinden in de Maasstee, Maasstraat 25 in Assen (gratis parkeergelegenheid).

Klik op het kaartje voor routebeschrijving

Openbaar Vervoer:
Vanaf het station te bereiken met bus 83, uitstappen halte Maasstraat.
Met de Cityline, lijn 7, kunt u voor de deur van de Maasstee uitstappen.
Wilt u telefonisch informatie, belt u ons dan gerust! Telefoonnummer: 06-15 33 14 14.

Onze activiteiten kunt u vinden in de activiteitenkalender op onze website, of op de kabelkrant van de Lokale Omroep Assen. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober zijn er nog geen activiteiten, dan hebben we twee inloop-dagen!

U kunt zich op onze website ook opgeven voor de nieuwsbrief; u vindt dan elke 2 weken een overzicht van onze activiteiten in uw mail en 1x per maand krijgt u een nieuwsbrief waarin u op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen binnen het Odensehuis Assen.

Een inkijkje
Er wordt elke dag een wandelingetje gemaakt, of naar de winkel of naar het park, er worden veel herinneringen opgehaald. Elke donderdag wordt, onder begeleiding van onze stagiaire, iets gemaakt wat met de herfst te maken heeft; een krans van bladeren of een bloemstukje in een uitgeholde pompoen.

de stamtafel
herfststukje
herfststukje