web analytics

Maandagmiddag kwamen er vrolijke klanken uit de grote zaal van het ’t Markehuus.
Huisband “de Medeklinkers” traden op voor onze bezoekers en familie. Er werd uit volle borst meegezongen en meegespeeld op tamboerijnen en sambaballen. Twee van de bezoekers gaven nog een bijzonder optreden door met de band op te treden.
“Droomland” werd gezongen en begeleid door Bram op de mondharmonica. In Ă©Ă©n woord: geweldig!

 

 

Wijkcentrum ’t Markehuus heeft sinds een aantal weken zijn eigen huisband: “de Medeklinkers”.
In de oneven weken spelen de Medeklinkers op maandagavond samen met iedereen die zin heeft om mee te spelen. Hun muziek varieert van Ierse folkmuziek tot Nederlandstalige meezingers. Iedereen die zin heeft om mee te spelen of mee te zingen, is van harte welkom – vanaf 20.00 uur!